Annie Oude Nijhuis – Kemna lid in de Orde van Oranje Nassau

Afgelopen vrijdag 26 april is ons oud lid en bestuurslid Annie Oude Nijhuis – Kemna Koninklijk onderscheiden voor haar verdiensten voor de samenleving. Annie (70) heeft zich gedurende vele jaren ingezet voor de Stichting MeeReizen, Rolstoelwandelgroep Borne, Werkgroep Jeugd en diverse evenementen in Hertme. Wij kennen haar vooral van haar lidmaatschap en bestuurswerk voor onze vereniging.

Voor zover wij kunnen nagaan is Annie vanaf begin jaren ’70 tot 2006 altijd een uiterst actief en gewaardeerd lid geweest van onze vereniging. Om het damesklootschieten te organiseren, wordt in 1979 een damesbestuur geïnstalleerd. Ook Annie heeft zitting in het eerste damesbestuur. Het damesbestuur draagt zorg voor de organisatie en coördinatie van dameswedstrijden in verenigingsverband en afdelingsverband en overlegd periodiek met het hoofdbestuur van de vereniging. Tevens draagt Annie vanaf 1979 zorg voor de opslag en distributie van alle wedstrijdpakken. Deze taak zal zij nog jaren blijven vervullen. Haar bestuurstaken zal zij door een terugloop in het aantal damesleden, in 2006 beëindigen. Hiermee komt ook een einde aan haar sportieve loopbaan. Annie heeft aan de wieg gestaan van het ontwikkelen van het dames klootschieten; Hertme was hierin uniek en innovatief en beschikte met Annie over een organisatietalent. Naast haar grote verdiensten voor het dames klootschieten, is Annie ook van onschatbare waarde geweest voor onze jeugd. Als sinds onze oprichting heeft Hertme een naam hoog te houden als het om jeugdbegeleiding en successen gaat. In al die jaren heeft Hertme steeds over uitmuntende junioren beschikt. Een prima jeugdbeleid, eigen wedstrijden en een intensieve begeleiding door senioren leden liggen hieraan ten grondslag. Gedurende vele jaren (1983-2005) heeft Annie, hierin later ondersteunt door haar man Ben, een zeer belangrijke en waardevolle rol gespeeld. Generaties jeugdleden hebben het klootschieten van Ben en Annie geleerd en zijn opgegroeid met de sport door hun gewaardeerde begeleiding.


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /home/kvhertme/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:52 Stack trace: #0 /home/kvhertme/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/kvhertme/...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/kvhertme/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 52