Cupfinales gewonnen door Wouter Kleissen en Peter Lucas

Als afsluiting van een mooi en lang seizoen, zijn op vrijdag 31 augustus onder prima weersomstandigheden de jaarlijkse cupfinales op veld en straat weer verschoten. Traditioneel vinden deze finales elk jaar vlak voor de eerste competitiewedstrijd plaats.

Op de baan heeft Wouter Kleissen uit Hertme 8 (debutant) de eerste plaats behaald door de finale in een spannende wedstrijd te winnen van Maarten Kemna uit Hertme 1. De finale op straat is na een opengaande wedstrijd gewonnen door Peter Lucas uit Hertme 1, ten koste van Bart Monnink uit Hertme 2. In deze spannende finale hebben beide spelers meerdere voorsprongen gehad maar trok Peter uiteindelijk aan het langste eind.

Namens het bestuur danken wij de leden voor de deelname aan de Hertme Cup en uiteraard ook alle toeschouwers voor de grote opkomst! Wij wensen alle schutters alvast een sportieve en succesvolle competitie toe!


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /home/kvhertme/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:52 Stack trace: #0 /home/kvhertme/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/kvhertme/...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/kvhertme/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 52