Facebook

2 weeks ago

KV Hertme

Ondanks de tegenvallende opkomst toch een hoop individuele prijzen voor KV Hertme tijdens de persoonlijke baan- en zetkampioenschappen van de TKC!
Aloys Kemna, Martin Korf, Johan Kokhuis en Theo Nijhuis van harte proficiat!!
...

View on Facebook

3 months ago

KV Hertme

Ook bij KV Hertme hebben zich gisteren vele vrijwilligers ingezet tijdens NL DOET! Naast een aantal eigen leden was ook onder andere onze eigen burgemeester Rob Welten aanwezig.

De baan ligt er weer prachtig bij en na het harde werken was het nog lang gezellig🍺
Al met al een geslaagde dag!

Iedereen bedankt voor de geweldige inzet en hopelijk volgend jaar een nog hogere opkomst, hoe meer zielen hoe meer vreugd😁

*meer (en vooral mooiere) foto’s volgen nog van onze fotograaf Theo;)
...

View on Facebook

9 months ago

KV Hertme

Finales Hertmecup 2017 gewonnen door Matthijs Korf en Maarten Kemna

De herenfinale op het onderdeel veld beloofde op voorhand een spannende strijd te worden. Op een perfect geprepareerde veldbaan (met dank aan onze grasmeester) ging de strijd tussen recordwinnaar Dennis Lucas en nieuwkomer Matthijs Korf.

Mede door enkele mindere schoten van Dennis en uitstekende schoten van Matthijs bleek de voorsprong van 250 meter overbodig voor Matthijs. Hij behield zijn ruime voorsprong en is hiermee de verdiende winnaar van de veldcup editie 2017 geworden!

De finale op het onderdeel straat ging tussen Boy Bosch en Maarten Kemna. Onder wederom prima omstandigheden werd nog net voor de invallende duisternis een finale van hoog niveau over ruim 2000 meter gespeeld.

Na 2 schoten kwam Maarten echter beter uit bij de eerste bocht, waardoor zijn voorsprong opliep tot 1 schot. Ondanks felle pogingen van Boy om deze achterstand weer in te lopen, bleef de voorsprong van Maarten behouden. Uiteindelijk wist hij het parcours te overbruggen in 18 schoten, daar waar Boy 20 schoten nodig had. Maarten is hiermee de verdiende winnaar van de straatcup editie 2017 geworden!
...

View on Facebook

9 months ago

KV Hertme

Maandag 4 september staan de finales van de Hertmecup weer gepland!
Om 19:00 uur zal op BAAN Matthijs Korf het opnemen tegen Dennis Lucas en direct daarna zullen Boy Bosch en Maarten Kemna het tegen elkaar opnemen op straat! Na afloop van de finales wordt de prijsuitreiking gedaan bij Jachtlust.

Graag nodigen wij iedereen uit die het leuk vinden om te komen! Delen van dit bericht wordt gewaardeerd
...

View on Facebook

12 months ago

KV Hertme

2e pinksterdag is de traditionele verenigingsronde weer verschoten. Onder perfecte omstandigheden is in mixteams van Jeugd en Senioren een route van ruim 7 kilometer afgelegd!

Na afloop zijn Harrie Boomkamp en Clemens Kemna gehuldigd voor hun 40- en 50-jarig jubileum. Wij als vereniging zijn er trots op dat deze leden al zolang lid zijn, en blijven!

Het was nog lang gezellig op het zonnige terras en de biertjes en karbonades bij Jachtlust smaakten goed!

In de komende weken staan de spannende persoonlijke cupwedstrijden binnen de vereniging op het programma! Alle leden die nog in de race zijn, heel veel succes gewenst!
Voor de overige leden: tot volgend seizoen!!
...

View on Facebook