Bart Lucas Nederlands kampioen!

Op zondag 10 juni werden bij KV Zwolle in Groenlo de Nederlandse kampioenschappen voor junioren gehouden. Namens KV Hertme namen Bjorn Kattenpoel Oude Heerink (categorie 4) en Bart Lucas (categorie 2) deel.

Foto: Nederlandse Klootschietersbond

Er werd door de junioren in vier leeftijdscategorie├źn, waarbij de jongsten in categorie 1 uitkomen, gestreden op drie onderdelen; straat, veld en zetten. Op het onderdeel veld wist Bart Lucas zijn beste prestatie neer te zetten. Op dit onderdeel was hij de beste en wist hij het Nederlands kampioenschap met overtuiging te behalen! Op de onderdelen zetten en straat viel hij evenals Bjorn Kattenpoel Oude Heerink net buiten de prijzen. Met het winnen van de nationale titel kan Bart terugkijken op een prachtige dag en een ongelooflijk knappe prestatie!


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /home/kvhertme/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:52 Stack trace: #0 /home/kvhertme/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/kvhertme/...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/kvhertme/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 52