Cupfinales gewonnen door Boy Bosch en Maarten Kemna

Als afsluiting van een mooi en lang seizoen, zijn op vrijdag 23 augustus onder tropische weersomstandigheden de jaarlijkse cupfinales op veld en straat weer verschoten. Traditioneel vinden deze finales elk jaar vlak voor de eerste competitiewedstrijd plaats. Op de baan heeft Boy Bosch (Hertme 1) de eerste plaats behaald door de finale in een spannende wedstrijd te winnen van Mark Mekenkamp uit Hertme 3. Doordat Mark een paar teams lager speelt, mocht hij beginnen met een voorsprong van 150 meter. Het begin van beide schutters was echter aarzelend en de spanning was goed merkbaar. Halverwege de wedstrijd was de voorsprong van Mark geslonken tot een meter of 50 en begonnen beide schutters steeds beter te schieten. Mark kon de voorsprong echter niet behouden en met een ruime 50 meter voorsprong wist Boy uiteindelijk en welverdiend te winnen!

De finale op straat ging tussen Jarno Kemna en Maarten Kemna, beiden uit Hertme 1. Na een paar mindere schoten van Jarno waardoor hij op het bochtige parcours net niet goed uitkwam, bedroeg de voorsprong van Maarten ruim één schot. Jarno kwam halverwege de wedstrijd beter in zijn spel, maar Maarten bood hem geen ruimte om zijn achterstand goed te maken. Uiteindelijk wist kersverse vader Maarten zijn voorsprong met ruim één schot te behouden en zo beslag te leggen op de welverdiende eerste plaats! Namens het bestuur danken wij de leden voor de deelname aan de Hertme Cup en uiteraard ook alle toeschouwers voor de grote opkomst! Wij wensen alle schutters alvast een sportieve en succesvolle competitie toe!


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /home/kvhertme/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:52 Stack trace: #0 /home/kvhertme/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/kvhertme/...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/kvhertme/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 52