Cupfinales gewonnen door Maarten Kemna en Bas Kokhuis

Als afsluiting van een bewogen seizoen, zijn op vrijdag 26 augustus en woensdag 31 augustus onder warme weersomstandigheden de jaarlijkse cupfinales verschoten.

2016-08-26-PHOTO-00000484De herenfinale op het onderdeel veld beloofde op voorhand een spannende strijd te worden. De veldfinale op 26 augustus was een strijd tussen titelhouder Dennis Lucas en Maarten Kemna. De finale ging gelijk op, waarbij Dennis een kleine voorsprong wist op te bouwen. Hierdoor kwam hij beter uit bij de beekpassage, en nam de voorsprong toe. Maarten gaf echter niet op, en bleef goed bij waardoor de spanning in de wedstrijd bleef. Hij wist op de terugweg zelfs een ruime voorsprong op te bouwen door enkele mindere schoten van Dennis. Deze wedstrijd wist Maarten keurig te behouden waardoor hij de veldcup wist te winnen!

2016-08-31-PHOTO-00000493De finale op het onderdeel straat ging op woensdag 31 augustus tussen Bas Kokhuis en Huub Schwering. Met name de finaleplaats van Huub mag hierbij opmerkelijk genoemd worden. Onder warme omstandigheden volgde over een straatlengte van bijna 2500 meter een spannende strijd. Uiteindelijk wist Huub het parcours te voltooien in 23 schoten waar Bas er eentje minder (22) nodig had. Bas Kokhuis is hiermee de verdiende winnaar van de straatcup geworden.

 


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /home/kvhertme/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:52 Stack trace: #0 /home/kvhertme/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/kvhertme/...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/kvhertme/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 52