Cupfinales gewonnen door Mathijs Korf en Maarten Kemna

Als afsluiting van een mooi en lang seizoen, zijn op maandag 4 september onder prima weersomstandigheden de jaarlijkse cupfinales op veld en straat weer verschoten.

De herenfinale op het onderdeel veld beloofde op voorhand een spannende strijd te worden. Op een perfect geprepareerde veldbaan (met dank aan onze grasmeester) ging de strijd tussen recordwinnaar Dennis Lucas en nieuwkomer Mathijs Korf. Omdat Mathijs afgelopen seizoen in een lagere klasse uitkwam, was zijn voorsprong aan het begin maar liefst 250 meter. Deze afstand bleek voor Dennis te groot om in te lopen. Mede door enkele mindere schoten van Dennis en prima schoten van Mathijs bleef de voorsprong van 250 meter voor Mathijs behouden. Hij is hiermee de verdiende winnaar van de veldcup editie 2017 geworden!

De finale op het onderdeel straat ging tussen Boy Bosch en Maarten Kemna Onder wederom prima omstandigheden werd nog net voor de invallende duisternis een finale van hoog niveau over ruim 2000 meter gespeeld. Na 2 schoten kwam Maarten echter beter uit bij de eerste bocht, waardoor zijn voorsprong opliep tot 1 schot. Ondanks felle pogingen van Boy om deze achterstand weer in te lopen, bleef de voorsprong van Maarten behouden. Uiteindelijk wist hij het parcours te overbruggen in 18 schoten, daar waar Boy 20 schoten nodig had. Maarten is hiermee de verdiende winnaar van de straatcup editie 2017 geworden!

 


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /home/kvhertme/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:52 Stack trace: #0 /home/kvhertme/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/kvhertme/...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/kvhertme/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 52