Dennis Lucas neemt als “Lid van Verdienste” afscheid als voorzitter

Tijdens de afgelopen jaarvergadering van de klootschietersvereniging KV Hertme heeft Dennis Lucas afscheid genomen als voorzitter. Dennis had sinds 1997 zitting in het bestuur en heeft besloten zich niet herkiesbaar te stellen. Sinds zijn benoeming in 1997 was Dennis tot 2010 secretaris van de vereniging. In 2010 volgde promotie tot voorzitter toen hij de voorzittershamer overnam van Jan Kemna.

In deze periode heeft Dennis vele werkzaamheden op een voortreffelijke wijze verricht en gerealiseerd, waaronder de aanleg van de nieuwe wedstrijdbaan, de viering van meerdere jubilea met als hoogtepunt de viering van het 75-jarig jubileum, het actualiseren van de statuten en het realiseren van een website waardoor onze vereniging optimaal gepromoot kan worden. Na ruim 20 jaar bestuurswerk is voor hem echter de tijd gekomen voor vernieuwing en andere uitdagingen. Het bestuur respecteert deze beslissing en roemt Dennis voor zijn grote verdiensten voor de vereniging gedurende meer dan 20 jaren. Het bestuur bedankt Dennis voor zijn grote inzet en werkzaamheden en benoemd Dennis met goedkeuring van al haar leden tot “Lid van Verdienste”. In een toelichting geeft Dennis aan dat hij de komende tijd op een informele manier bij het bestuur betrokken blijft.

Als nieuwe voorzitter is Maarten Kemna tijdens de jaarvergadering benoemd. Alle overige bestuurstaken van Maarten  zullen aan Boy Bosch worden overgedragen, die hiermee ook toetreedt tot het bestuur.

 

 

 


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /home/kvhertme/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:52 Stack trace: #0 /home/kvhertme/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/kvhertme/...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/kvhertme/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 52