Hennie Kemna benoemd tot erelid

Tijdens de jubileumfeestavond tere ere van het 75-jarig bestaan van Klootschietersvereniging Hertme is Hennie Kemna benoemd tot erelid.

Hennie heeft zich gedurende vele jaren met grote toewijding en passie ingezet voor de klootschietsport in het algemeen en onze vereniging in het bijzonder. Hij heeft de afgelopen decennia een actieve en initiƫrende rol gespeeld in de professionalisering van de klootschietsport op lokaal, landelijk en zelfs mondiaal niveau waarin Hennie telkens onze vereniging als zodanig heeft vertegenwoordigd.

Naast zijn grote verdiensten voor de klootschietersvereniging, is Hennie echter ook bij tal van andere zaken in onze kleine gemeenschap betrokken, waarvoor hij in 2012 Koninklijk is onderscheiden.

Met de voltooiing van de nieuwe wedstrijdbaan in 2014 heeft Hennie zijn laatste grote project binnen onze vereniging na vele jaren van inzet voltooid. Het 75-jarig jubileum van de vereniging is dan ook het passende moment om Hennie te eren voor zijn grote verdiensten. Onder grote belangstelling is Hennie Kemna op voorspraak van het bestuur en met goedkeuring van haar leden tijdens de ledenfeestavond benoemd tot erelid van de vereniging.

IMG_0664

Hennie proficiat!


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /home/kvhertme/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:52 Stack trace: #0 /home/kvhertme/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/kvhertme/...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/kvhertme/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 52