Hertme 2 winnaar TKC veldcompetitie

Op de één na laatste speeldag is Hertme 2 kampioen geworden in de eerste klasse van de TKC veldcompetitie. Dit kampioenschap is de laatste speeldag op grootste gevierd.

Ook Hertme 7 is op de één na laatste wedstrijddag kampioen geworden en ook dit werd groots gevierd. Hertme 5 en 12 werden ook kampioen en ook hier was er ruime gelegenheid voor een feestje. Helaas zijn de veteranen van Hertme 2 net geen kampioen geworden in veteranenklasse 2 van de TKC straatcompetitie. Op dit moment is nog onbekend of Hertme 1 zich weet te handhaven in de hoofdklasse. Ondanks een klinkende overwinning van 3-0 op de koploper op de laatste speeldag, is Hertme 1 afhankelijk van de overige resultaten.


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /home/kvhertme/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:52 Stack trace: #0 /home/kvhertme/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/kvhertme/...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/kvhertme/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 52