Uitvoering baanonderhoud succes door NL doet

Op zaterdag 16 maart heeft KV Hertme wederom meegedaan aan de grootste vrijwilligersactie van Nederland. In het kader van NL doet (een initiatief van het Oranjefonds) is onderhoud verricht aan de wedstrijdbaan en is aan de zijde van de Hertmerdwarsweg een prachtig landschapshek geplaatst.

Ruim 15 vrijwilligers verzamelden zich aan het begin van de middag op de baan om diverse klussen op te knappen en regulier onderhoud uit te voeren. Met behulp van een financiƫle donatie door het Oranjefonds bleek het mogelijk om een landschapshek te plaatsen, regulier onderhoud en herstelwerkzaamheden uit te voeren en de baan te prepareren voor het zomerseizoen. Een speciaal woord van dank aan Jos te Kiefte voor het beschikbaar stellen van materialen en mede mogelijk maken van het plaatsen van het hek! Onze vereniging en alle vrijwilligers mogen terugkijken op een geslaagde middag!


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /home/kvhertme/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:52 Stack trace: #0 /home/kvhertme/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/kvhertme/...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/kvhertme/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 52