Feestelijke opening nieuwe baan op 9 en 10 augustus

Na jaren van onderhandelen, overleggen en uiteindelijk aanleggen, is onze nieuwe wedstrijdbaan gereed! Door de vele inspanningen van onze leden, sponsoren, donateurs en overheden, is het ons gelukt een prachtige klootschietbaan te realiseren.

Wij zijn uitermate trots op deze prestatie en zullen dit in het weekend van zaterdag 9 en zondag 10 augustus groots vieren.

baan_drone_wouter_borre

De officiële opening zal plaatsvinden op zaterdag 9 augustus vanaf 13:30 uur bij Hotel Restaurant Jachtlust, Weerselosestraat 306 te Hertme. Genodigden voor deze receptie hebben hiervoor een persoonlijke uitnodiging ontvangen. Na een woord van welkom zal vertrokken worden naar de nieuwe wedstrijdbaan, alwaar de openingshandeling door middel van het “eerste schot” zal worden verricht door de heer Martin Velten, Wethouder Sport van de Gemeente Borne.

Op zaterdagavond 9 augustus is er een feestavond georganiseerd voor alle leden van KV Hertme en partners. Het feestweekend zal op zondagmorgen 10 augustus worden afgesloten met de traditionele verenigingsronde waarvoor alle leden (heren, dames en junioren) zijn uitgenodigd.

Wij willen alle genodigden verzoeken zich tijdig op te geven voor de receptie op zaterdagmiddag 9 augustus. Ook willen wij alle leden verzoeken zich tijdig voor de feestavond op zaterdagavond 9 augustus op te geven.

De nieuwe baan zal vanaf aanvang van de competitie 2014-2015 de thuisbasis zijn van onze vereniging.


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /home/kvhertme/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:52 Stack trace: #0 /home/kvhertme/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/kvhertme/...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/kvhertme/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 52