Hertme 1 trotse winnaar RABO Cup !!!

Voor de derde keer in haar 73-jarig bestaan heeft een team van Klootschietersvereniging Hertme gisteren de RABO Cup van de Twentse Klootschieters Combinatie (TKC) gewonnen. Het talentvolle en jeugdige team van Hertme 1 wist in een spannende finale het geroutineerde team van Oud Ootmarsum 1 te verslaan.

 

IMG_4239IMG_4268

0443aec15bce455d98dd69447f999696

 

Onder prima omstandigheden werd op woensdagavond 11 juni de finale verschoten op de Kooiweg te Agelo. In het begin van de wedstrijd was het een opgaande strijd. Halverwege de wedstrijd bedroeg de voorsprong van Hertme slechts 3 meter. Vanaf dat moment groeide de voorsprong flink. Door lange schoten werd een ruime voorsprong opgebouwd, die niet meer werd weggegeven. Na de verloren NKB finale op het onderdeel veld afgelopen jaar, was er in deze finale goud voor het talentvolle team van Hertme! Deze prijs bewijst dat een nieuwe lichting getalenteerde schutters een sportieve toekomst tegemoet gaat waarin het aanspraak kan maken op vele successen! Het behalen van deze titel smaakt naar meer!

 

 


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /home/kvhertme/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:52 Stack trace: #0 /home/kvhertme/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/kvhertme/...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/kvhertme/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 52