Mark Mekenkamp drijvende kracht “Hart voor de Sport”

De rubriek “Hart voor de Sport” is een initiatief van de Bornse Courant in samenwerking met RTV Borne. Samen gaan zij op zoek naar de onmisbare vrijwilligers, de stille krachten die werkzaam zijn in de sportverenigingen binnen de Gemeente Borne. Hun enthousiasme en tomeloze inzet zijn de drijvende kracht achter hun sportclub. Onze eigen Mark Mekenkamp is zo’n drijvende kracht!

In de zevende aflevering is RTV Borne te gast bij Klootschietvereniging Hertme en wordt gesproken met grasmeester Mark Mekenkamp. Het interview staat in de Bornse Courant en de reportage is te zien op alle kanalen van RTV Borne en Youtube. Bekijk het filmpje via de volgende link; https://www.youtube.com/watch?v=4a58IExwpLo. Hulde, Mark voor de geweldige promotie van onze vereniging! Ook bedanken wij Mark nogmaals voor zijn geweldige inzet voor onze vereniging!


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /home/kvhertme/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:52 Stack trace: #0 /home/kvhertme/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/kvhertme/...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/kvhertme/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 52