Uitvoering baanonderhoud succes door NL doet

Op zaterdag 11 maart heeft KV Hertme actief meegedaan aan de grootste vrijwilligersactie van Nederland. In het kader van NL doet (een initiatief van het Oranjefonds) is onderhoud verricht aan de wedstrijdbaan.

Foto Theo Nijhuis

Ruim 25 vrijwilligers verzamelden zich aan het begin van de middag op de baan om diverse klussen op te knappen en regulier onderhoud uit te voeren. Toppunt van de middag was de vervanging van de oude mededelingenkast. Met medewerking van Jos Lucas en Jasper Lucas kon een compleet nieuwe mededelingenkast geplaatst worden. Op deze wijze worden voorbijgangers erop geattendeerd dat de strook gras een klootschietbaan is die netjes moet worden gehouden en blijven leden op de hoogte van het laatste nieuws. Met behulp van een financiƫle donatie door het Oranjefonds bleek het mogelijk om deze mededelingenkast te vervangen en om de baan te prepareren voor het zomerseizoen. Onze vereniging en alle vrijwilligers mogen terugkijken op een geslaagde middag!

 

Van deze geslaagde middag is ook een krantenartikel verschenen (http://www.tubantia.nl/borne/even-niet-klootschieten-maar-klussen-aan-de-wedstrijdbaan-in-hertme~afee7d2a/), en ook heeft de bekendste Twentse thrillerschrijven Claus Brockhaus een column over ons geschreven; http://www.thuisintwente.nl/nieuws/column/125809/column-claus-brockhaus-klootschieten-of-kluitvoetbal-.

 

 


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /home/kvhertme/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:52 Stack trace: #0 /home/kvhertme/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/kvhertme/...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/kvhertme/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 52