Nominatie Hertme A jeugdsportploeg 2016

In de Gemeente Borne is Hertme A genomineerd als jeugdsportploeg van 2016! Tijdens het jaarlijkse Sportgala zal de winnaar bekend worden gemaakt. Het Sportgala is een avond voor sportend Borne, waarbij de prestaties in 2016 van de diverse teams en sporters in de spotlights gezet worden. Het jaar 2016 was een mooi sportjaar waarin velen hebben kunnen genieten van de mooie sportmomenten, waaraan ook de jeugdteams van KV Hertme een bijdrage hebben geleverd. De laatste jaren heeft het jeugdbeleid van KV Hertme een impuls gekregen, waarbij Hertme A het toonbeeld is van sportieve prestaties en successen.

Ter promotie van de sport en nominatie is een filmpje gemaakt, dat via de volgende link kan worden bekeken; https://www.youtube.com/watch?v=31fZR_LZPlc. De trofeeën voor sportman, sportvrouw en sportploeg Sportgala Borne worden vervaardigd door kunstenaar Ruurd Hallema. Tijdens het Sportgala op vrijdag 16 december in een bomvol Kulturhus in Borne werden de sportprijzen uitgereikt. Helaas was het Hertme A niet gegeven om tot Jeugdsportploeg 2016 van de Gemeente Borne te worden uitgeroepen, maar toch is deze nominatie een bevestiging voor dit talentvolle team!


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /home/kvhertme/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:52 Stack trace: #0 /home/kvhertme/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/kvhertme/...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/kvhertme/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 52