Nieuwe klootschietbaan KV Hertme feestelijk geopend !!!

Na jaren van onderhandelen, overleggen en uiteindelijk aanleggen, is afgelopen zaterdag de nieuwe klootschietbaan van KV Hertme op feestelijke wijze geopend. Door de vele inspanningen van onze leden, sponsoren, donateurs en overheden, is het KV Hertme na ruim 30 jaar eindelijk gelukt een prachtige vrij gelegen klootschietbaan te realiseren.

Onder prima weersomstandigheden en publieke belangstelling is de nieuwe baan op originele wijze geopend door de heer Kotteman, wethouder van de Gemeente Borne, door met een kloot, die vastzat aan een touw, een fles klootschietlikeur kapot te gooien. Aansluitend was er voor alle donateurs, sponsoren, aanwonenden en overige aanwezigen gelegenheid om op sportieve wijze kennis te maken met de nieuwe veldbaan. Na afloop was er onder het genot van een hapje en drankje een gezellig samenzijn waarbij allen die een bijdrage hebben geleverd aan de totstandkoming van deze zo fraai gelegen wedstrijdbaan nogmaals hartelijk werden bedankt.

Borne_Boeit_09_08_2014_Na dertig jaar eindelijk nieuwe baan_1

De vereniging heeft de feestelijke ingebruikname van de nieuwe veldbaan ’s avonds voortgezet met een ledenfeestavond. Het feestweekend is afgesloten met de traditionele verenigingsronde, waarbij alle leden (heren, dames en junioren) een gezamenlijke klootschietronde hebben geschoten.

De nieuwe veldbaan zal vanaf aanvang van de competitie 2014-2015 de thuisbasis zijn van Klootschietersvereniging Hertme.

 

Foto: Theo Nijhuis

 

 

 


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /home/kvhertme/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:52 Stack trace: #0 /home/kvhertme/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/kvhertme/...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/kvhertme/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 52